Onze services

JE KAN NIET MEER ZONDER

Wegbelijningen en markeringen

Niet alleen in het verkeer spelen belijningen een grote rol; zonder belijningen zou het een grote chaos worden bij kantoren, distributiecentra en winkels. Niemand zou precies weten waar hij of zij zou moeten rijden of parkeren. Op fabrieksterreinen, binnen en buiten magazijnen speelt het markeren van parkeerplaatsen, looproutes en andere aanduidingen een belangrijke rol om veiligheid en orde te waarborgen.

INRICHTINGSPLAN

Terrein belijning

Elk bedrijf of onderneming heeft een terrein waarop diverse bewegingen zijn. Dit kunnen auto’s, vrachtauto’s of heftruck zijn. Maar ook kinderen die op een speelplaats aan het spelen zijn. Otten markeringen zorgt ervoor dat met de juiste belijning en symbolen, deze bewegingen in goede en veilige banen wordt geleid. 

Het goed inrichten van een terrein is van groot belang om het gebruik ervan te optimaliseren. Behalve een goed inrichtingsplan, waarbij gekeken wordt naar veiligheid en functie, kijken wij ook naar het onderhoud van de vloermarkeringen. Een investering in kwalitatief hoge producten kan uw onderhoud in de toekomst drastisch verminderen.

Ons maatwerk kan bestaan uit:

DEMARKEREN

Verwijderen van (oude) vloerbelijning

Zoals in elk bedrijf veranderen inzichten en situaties. Wanneer u dan uw vloerbelijning in en om uw bedrijfspand wilt wijzigen, kan het nodig zijn om de (oude) belijning te verwijderen. Wij kunnen u daarbij helpen. 

We komen bij u langs en kunnen de belijning verwijderen, middels:

Aanstralen

We gaan met een machine over de vloerbelijning en kleine staalkogels schieten de belijning er af. Dit proces gebeurt stof-arm.

Chemisch verwijderen

We brengen een afbijtmiddel op de belijning en door een chemische reactie zal de verf loslaten van de ondergrond.

Waterstralen (enkel voor buiten)

Het water wordt onder zeer hoge druk op de ondergrond gespoten en haalt als het ware een dun laagje van uw ondergrond af.

Onze service gaat ver en waar u en uw magazijn zich ook in Nederland bevindt, wij staan voor u klaar!

WAREHOUSE INRICHTING

Het scheiden van mens en machine

Een heldere duidelijke markering in of op uw accomodatie is onontbeerlijk voor een veilige en efficiënte gebruik van uw ruimtes. Denk hierbij aan een veilige routing voor heftrucks en vrachtwagens; het scheiden van mens en machine. Uiteraard zorgt het ook voor een net -en overzichtelijk aanzien.

Geheel naar wens uw warehouse markeren. Standaard kleuren bij het belijnen van magazijnen zijn wit en geel. Elke andere RAL kleur is echter ook leverbaar. Veel van onze klanten kiezen ook groen voor bijvoorbeeld looppaden en rode belijningen voor vakken waar bijvoorbeeld niets mag staan. Dergelijk kleur gebruik is intuïtief en versterkt het doel; namelijk een veilige werkomgeving.

SPORT- & SPEELVELDEN

Belijnen is een sport op zich

Het voorbeeld van de belijning van voetbalvelden laat zien dat het aanbrengen van sportbelijningen een “sport” op zich is. Dit geldt ook voor andere sportvelden, zoals een volleybalveld en een tennisveld. Wilt u uw tennisbaan, voetbalveld of welk ander sportveld gaan belijnen? Als specialist in markeringen hebben wij de kennis en ervaring in huis om u hierin volledig te ontzorgen. Wij zijn u graag van dienst!

COATING VLOEREN

Industriële kunststofvloerafwerking

Naast het aanbrengen van markeringen bestaat de mogelijkheid dat wij u vloer(en) voorzien van een industriële kunststofvloer afwerking (ook wel vloercoating genoemd). Wanneer u kiest voor een kunststofvloerafwerking (epoxy en/of polyurethaan) die van nature een hoge slijtvastheid, chemische en mechanisch bestendigheid heeft, kiest u voor een epoxy vloerafwerking. In het onderstaande overzicht hebben we een aantal voordelen omschreven waaraan onze kunststofvloeren voldoen.

Doordat onze vakmensen jarenlange ervaring hebben met het aanleggen van o.a. kunststofvloeren kunnen wij u bijstaan in dit proces. Onze adviseurs begeleiden u graag bij het samenstellen van de meest geschikte vloer en zijn op de hoogte van de eisen en regelgeving waaraan een industriële vloer moet voldoen. Zo weet u zeker dat uw vloer precies aansluit bij uw wensen.

Voordelen van onze kunstofvloeren:

Perfect geplaatste laadpaal markeringen door Otten markeringen Oldenzaal
Parkeervak in eigen stijl

Parkeerplaatsen voor oplaad- punten elektrische auto’s

Gezien de opkomst van de elektrische auto’s hebben wij door de jaren heen ons sterk gespecialiseerd in het aanbrengen van parkeervakken voor oplaadpunten. Steeds meer gemeenten en bedrijven stimuleren het rijden met een elektrische auto door het plaatsen van oplaadpunten. Elektrische rijders die geen mogelijkheid hebben om op eigen terrein een oplaadpunt aan te leggen kunnen een verzoek indienen bij hun gemeente om kosteloos een oplaadpunt in de buurt beschikbaar te krijgen.

Naast een oplaadpaal betekend dit ook het markeren of belijnen van de parkeervakken die gereserveerd worden voor elektrische auto’s. Wij kunnen u hierbij verschillende opties aanbieden. Wilt u het parkeervak bijvoorbeeld gedeeltelijk of volledig ingevuld hebben? En met een specifieke kleur? Het is mogelijk om uw huisstijl te verwerken in uw oplaadpunten. Denk aan uw logo met stekker en uw eigen bedrijfskleuren. De mogelijkheden zijn groot!

Of u uw eigen symbool wilt toepassen, een speciale kleur voor uw parkeervak wilt gebruiken of ‘standaard’ een groen parkeervak voor uw oplaadpunt wenst; voor ons als specialist is alles mogelijk. Wij denken graag met u mee!

BENT U OP ZOEK NAAR DE JUISTE MARKERINGEN?

Otten Markeringen adviseert u graag

Heeft u plannen om nieuwe markeringen of belijningen te laten aanbrengen of wilt u uw huidige belijningen laten inspecteren, onderhouden of demarkeren? Wij denken graag met u mee en geven u een deskundig, eerlijk en snel advies.

15+ jaar ervaring

Professioneel in markeringen en belijningen

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en werken met de modernste technieken in de branche voor het aanbrengen van grondmarkeringen Uw competente en gekwalificeerde partner bij uitstek!