Over ons

GEDREVEN PROFESSIONALS

Markering nodig? Bij ons heeft u een streepje voor!

Otten Markeringen, gevestigd te Oldenzaal, is een ervaren(+15jaar) en professioneel bedrijf in markering en belijning. Actief in de wegenbouw en bedrijvensector met een team van gespecialiseerde markeerders/belijners. Het bedrijf is opgericht door Freddy Otten. Door ervaring en begeleiding op het gebied van markeringen en belijning is Otten Markeringen de specialist. Een dienstverlenend bedrijf volgens de visie van Freddy: snel schakelend, kwalitatief, persoonlijk gedegen advies en afspraak is afspraak.

Betonvloer laten coaten? Otten Markeringen doet dit voor bedrijven en particulieren!

In korte tijd zagen bestaande en nieuwe klanten de meerwaarde van Otten Markeringen.

DAAROM KIES JE..

Otten Markeringen: altijd de juiste lijn!

Otten markeringen brengt met modernere technieken allerhande grondmarkeringen en belijningen aanbrengen. In goed overleg met onze opdrachtgevers bieden wij een op maat gesneden wensenpakket aan zodat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen geven. Afspraak is afspraak bij ons! Met ons team van gemotiveerde en gediplomeerde markeerders gaan we graag elke opdracht en/of uitdaging aan om deze tot een 100% tevreden en kwalitatief hoog resultaat te brengen zoals ook mag worden verwacht. Dat is Otten Markeringen…altijd de juiste lijn!

Professioneel belijnen op maat

Wij belijnen en markeren de behoeftes voor diverse doeleinden in heel Nederland en Duitsland.

100% Tevredenheids Garantie

Wij voeren voor uw situatie een op maat gesneden wensenpakket uit met 100% tevredenheidsgarantie

Duurzame kwaliteit

Met onze KIWA gecertificeerde materialen kunnen wij duurzaam en optimaal voldoen aan de benodigde kwaliteit en milieu eisen.

Otten Markeringen brengt met modernere technieken allerhande grondmarkeringen en belijningen voor u aan

GECERTIFICEERD

Duurzame kwaliteit

Met onze KIWA gecertificeerde materialen kunnen wij duurzaam en optimaal voldoen aan de benodigde kwaliteit en milieu eisen. De gebruikte materialen zijn kleur-echt. Bovendien zijn deze materialen duurzaam en optimaal reflecterend. Ook wordt rekening gehouden met de benodigde stroefheid van het materiaal. Zo gebruiken we bijvoorbeeld speciale fietspad-coating en polyutheraan verf met gewenste toevoeging voor de stroefheid.

BENT U OP ZOEK NAAR DE JUISTE MARKERINGEN?

Otten Markeringen adviseert u graag

Heeft u plannen om nieuwe markeringen of belijningen te laten aanbrengen of wilt u uw huidige belijningen laten inspecteren, onderhouden of demarkeren? Wij denken graag met u mee en geven u een deskundig, eerlijk en snel advies.

15+ jaar ervaring

Professioneel in markeringen en belijningen

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en werken met de modernste technieken in de branche voor het aanbrengen van grondmarkeringen Uw competente en gekwalificeerde partner bij uitstek!